Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Secretaresse

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Secretaresse in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Secretaresse is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Secretaresse
Branche Accountancy
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3300 – 3300
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Secretaresse? Je kunt contact opnemen met Tjissy Kuipers Tjissy Kuipers op het telefoonnummer 613131526 of per e-mail via administratief.groningen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Secretaresse Randstad 28-05-2024

Andere vacatures