Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Management assistent

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Management assistent in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Management Assistent is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Management Assistent
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3631 – 3631
Uren p/w 28 – 28
Aantal sollicitanten 8
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Management assistent? Je kunt contact opnemen met Jolanda van de Graaf Jolanda van de Graaf op het telefoonnummer 06 30801178 of per e-mail via jolanda.van.de.graaf@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Management assistent Randstad 29-05-2024

Andere vacatures