Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Bestuurssecretaresse

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Bestuurssecretaresse in Paterswolde? FPC Dr. S. van Mesdag is dan naar jou op zoek. De vacature van Bestuurssecretaresse is beschikbaar per 01-05-2024 tot en met 30-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bestuurssecretaresse
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2451 – 3863
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Bestuurssecretaresse? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Bestuurssecretaresse FPC Dr. S. van Mesdag 01-05-2024

Andere vacatures