Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Managementassistent Elektronische Monitoring en Operationeel Centrum

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Managementassistent Elektronische Monitoring en Operationeel Centrum in Paterswolde? Dienst Justitiële Inrichtingen is dan naar jou op zoek. De vacature van Management Assistent is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Management Assistent
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 10340 – 10340
Uren p/w 36 – 36
Aantal sollicitanten 6
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Managementassistent Elektronische Monitoring en Operationeel Centrum? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Managementassistent Elektronische Monitoring en Operationeel Centrum Dienst Justitiële Inrichtingen 23-05-2024

Andere vacatures