Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Marketeer B2B

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Marketeer B2B in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Marketeer B2b is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Marketeer B2b
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 4000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Marketeer B2B? Je kunt contact opnemen met Kim Bruins Kim Bruins op het telefoonnummer 683266473 of per e-mail via kim.bruins@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Marketeer B2B Randstad 27-05-2024

Andere vacatures