Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum in Paterswolde? Megavista is dan naar jou op zoek. De vacature van Grafisch Ontwerper is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Grafisch Ontwerper
Branche Media/Uitgeverijen/TV, Reclame/PR/Communicatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 34
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Allround DTP'er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum? Je kunt contact opnemen met Luigi Voltolini op het telefoonnummer 31592407615 of per e-mail via info@megavista.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Allround DTP’er / grafisch ontwerper / grootformaat printcentrum Megavista 07-05-2024

Andere vacatures