Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Senior Communicatieadviseur, interne communicatie ICT

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Senior Communicatieadviseur, interne communicatie ICT in Paterswolde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Communicatieadviseur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van WO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Communicatieadviseur
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau WO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Senior Communicatieadviseur, interne communicatie ICT? Je kunt contact opnemen met Angela Veninga Angela Veninga op het telefoonnummer 06-23157187 of per e-mail via angela.veninga@yacht.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Senior Communicatieadviseur, interne communicatie ICT Yacht 27-05-2024

Andere vacatures