Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature consultant Marketing & Communicatie

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als consultant Marketing & Communicatie in Paterswolde? Yacht is dan naar jou op zoek. De vacature van Consultant Marketing En Communicatie is beschikbaar per 28-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Consultant Marketing En Communicatie
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 5000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van consultant Marketing & Communicatie? Je kunt contact opnemen met Hilda Kuiper Hilda Kuiper op het telefoonnummer 31614700013 of per e-mail via hilda.kuiper@randstadgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. consultant Marketing & Communicatie Yacht 28-05-2024

Andere vacatures