Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Traineeship Civiele Techniek

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Traineeship Civiele Techniek in Paterswolde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Projectmedewerker Civiele Techniek is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Projectmedewerker Civiele Techniek
Branche Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 1750 – 2500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Traineeship Civiele Techniek? Je kunt contact opnemen met Jasper Fokker op het telefoonnummer 06 - 48 81 88 09 of per e-mail via j.fokker@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Traineeship Civiele Techniek Eminent Groep 23-05-2024

Andere vacatures