Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines in Paterswolde? GRATEQ B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Monteur Machines Smederij is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 10-06-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van LBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Monteur Machines Smederij
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau LBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 4000
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines? Je kunt contact opnemen met Gerrit Criens op het telefoonnummer 505792857 of per e-mail via gerrit@grateq.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Mechatronica monteur Service & Onderhoud – productiemachines GRATEQ B.V. 15-05-2024

Andere vacatures