Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Servicetechnicus audiovisuele middelen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Servicetechnicus audiovisuele middelen in Paterswolde? DB Audio Video Systemen BV is dan naar jou op zoek. De vacature van Servicetechnicus Geldautomaten is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Servicetechnicus Geldautomaten
Branche Techniek, Facilitaire dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Servicetechnicus audiovisuele middelen? Je kunt contact opnemen met Herman van Mal op het telefoonnummer 31655330709 of per e-mail via h.vanmal@dbaudiovisueel.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Servicetechnicus audiovisuele middelen DB Audio Video Systemen BV 22-05-2024

Andere vacatures