Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Tendermanager

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Tendermanager in Paterswolde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Tendermanager is beschikbaar per 15-05-2024 tot en met 14-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Tendermanager
Branche Overig
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Tendermanager? Je kunt contact opnemen met Robbie van den Berk op het telefoonnummer 06 - 81 92 45 97 of per e-mail via r.vandenberk@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Tendermanager Eminent Groep 15-05-2024

Andere vacatures