Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ervaren leerkracht basisonderwijs

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ervaren leerkracht basisonderwijs in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Groepsleerkracht Basisonderwijs is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Groepsleerkracht Basisonderwijs
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 3301 – 5862
Uren p/w 16 – 40
Aantal sollicitanten 4
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ervaren leerkracht basisonderwijs? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 31616150203 of per e-mail via emma.vanseventer@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Ervaren leerkracht basisonderwijs Maandag 16-05-2024

Andere vacatures