Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Schoonmaker

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Schoonmaker in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Schoonmaker Gebouwen/kantoren is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 27-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Schoonmaker Gebouwen/kantoren
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 20 – 20
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Schoonmaker? Je kunt contact opnemen met Ditte, Niels & Sita Ditte, Niels & Sita op het telefoonnummer Ditte, Niels & Sita of per e-mail via recruitmentoverheid.noord@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Schoonmaker Randstad 27-05-2024

Andere vacatures