Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantenservice medewerker algemeen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice medewerker algemeen in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantencontactcentrum is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 31-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantencontactcentrum
Branche Overig
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice medewerker algemeen? Je kunt contact opnemen met Nigel, David, Dennie en Bowe Nigel, David, Dennie en Bowe op het telefoonnummer Nigel, David, Dennie en Bowe of per e-mail via profit.noord@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Klantenservice medewerker algemeen Randstad 31-05-2024

Andere vacatures