Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature TKP Pensioen B.V. - Medewerker klantcontact

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als TKP Pensioen B.V. - Medewerker klantcontact in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Klantadviseur is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Klantadviseur
Branche Banken/Financiële dienstverlening
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 18 – 18
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van TKP Pensioen B.V. - Medewerker klantcontact? Je kunt contact opnemen met Nigel Haanstra & Bowe Davids Nigel Haanstra & Bowe Davids op het telefoonnummer Nigel Haanstra & Bowe Davids of per e-mail via profit.noord@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. TKP Pensioen B.V. – Medewerker klantcontact Randstad 27-05-2024

Andere vacatures