Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantenservice medewerker Univé

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice medewerker Univé in Paterswolde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Technisch Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 03-06-2024 tot en met 02-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Technisch Medewerker Klantenservice
Branche Verzekeringen/Assurantiën
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2253 – 2253
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice medewerker Univé? Je kunt contact opnemen met Lotte Weitering Lotte Weitering op het telefoonnummer Lotte Weitering of per e-mail via l.weitering@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Klantenservice medewerker Univé Olympia 03-06-2024

Andere vacatures