Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature ZZP Kozijnmonteur

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als ZZP Kozijnmonteur in Paterswolde? VNOM is dan naar jou op zoek. De vacature van Kozijnmonteur is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Kozijnmonteur
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van ZZP Kozijnmonteur? Je kunt contact opnemen met De heer Teeuwen De heer Teeuwen op het telefoonnummer 030-3079262 of per e-mail via tim.teeuwen@vnom.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. ZZP Kozijnmonteur VNOM 02-05-2024

Andere vacatures