Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature productie medewerkers gezocht!

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als productie medewerkers gezocht! in Paterswolde? Veel Liefs is dan naar jou op zoek. De vacature van Productiemedewerker is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 28-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Productiemedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 1800 – 2000
Uren p/w 28 – 40
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van productie medewerkers gezocht!? Je kunt contact opnemen met judith de ruijter op het telefoonnummer 31502110478 of per e-mail via judith@veelliefs.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. productie medewerkers gezocht! Veel Liefs 22-05-2024

Andere vacatures