Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Verzorgende IG

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verzorgende IG in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Verzorgende Ig is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Verzorgende Ig
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 20 – 20
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verzorgende IG? Je kunt contact opnemen met Tom en Siebrich Tom en Siebrich op het telefoonnummer 050-8505170 of per e-mail via vacatures.zorgnoordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Verzorgende IG Randstad 27-05-2024

Andere vacatures