Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Helpende zorg

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Helpende zorg in Paterswolde? Aethon is dan naar jou op zoek. De vacature van Helpende Zorg is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Helpende Zorg
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Helpende zorg? Je kunt contact opnemen met Iris van Weenen Iris van Weenen op het telefoonnummer 088 035 1500 of per e-mail via iris.vanweenen@aethon.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Helpende zorg Aethon 30-05-2024

Andere vacatures