Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Stagiair(e) Marketing en Communicatie in Paterswolde? Script is dan naar jou op zoek. De vacature van Marketing Medewerker is beschikbaar per 09-05-2024 tot en met 08-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Marketing Medewerker
Branche Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Stage
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Stagiair(e) Marketing en Communicatie? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via onbekend. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Stagiair(e) Marketing en Communicatie Script 09-05-2024

Andere vacatures