Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantadviseur Vattenfall

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantadviseur Vattenfall in Paterswolde? Timing is dan naar jou op zoek. De vacature van Klantadviseur is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Klantadviseur
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 25 – 32
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantadviseur Vattenfall? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via trc@timing.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Klantadviseur Vattenfall Timing 29-05-2024

Andere vacatures