Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Senior projectleider vrijkomende locaties

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Senior projectleider vrijkomende locaties in Paterswolde? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Bouwkundig Projectleider is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 12-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bouwkundig Projectleider
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Interim
Salarisindicatie (indien bekend) 5500 – 7000
Uren p/w 8 – 24
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Senior projectleider vrijkomende locaties? Je kunt contact opnemen met Daniëlle van Veen Daniëlle van Veen op het telefoonnummer 31628248263 of per e-mail via danielle@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Senior projectleider vrijkomende locaties Matchpartner 13-05-2024

Andere vacatures