Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Reachtruckchauffeur (Spoed) Lange periode

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Reachtruckchauffeur (Spoed) Lange periode in Paterswolde? UBN Uitzendbureau is dan naar jou op zoek. De vacature van Reachtruckchauffeur is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Reachtruckchauffeur
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2308 – 2460
Uren p/w 38 – 38
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Reachtruckchauffeur (Spoed) Lange periode? Je kunt contact opnemen met Bastian Zondag op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via bastian@ubnuitzendbureau.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Reachtruckchauffeur (Spoed) Lange periode UBN Uitzendbureau 30-05-2024

Andere vacatures