Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Traineeship Operator C | Groei naar je toekomst!

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Traineeship Operator C | Groei naar je toekomst! in Paterswolde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Automatenoperator is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 30-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Automatenoperator
Branche Industrie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2600 – 2900
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Traineeship Operator C | Groei naar je toekomst!? Je kunt contact opnemen met Jetze van der Goot Jetze van der Goot op het telefoonnummer 31626141035 of per e-mail via jetzevandergoot@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Traineeship Operator C | Groei naar je toekomst! WerkTalent 31-05-2024

Andere vacatures