Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Projectmonteur Koudetechniek

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Projectmonteur Koudetechniek in Paterswolde? Eminent Groep is dan naar jou op zoek. De vacature van Werktuigkundige Koelinstallaties Visserij is beschikbaar per 13-05-2024 tot en met 12-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werktuigkundige Koelinstallaties Visserij
Branche Industrie, Bouw/Installatie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Projectmonteur Koudetechniek? Je kunt contact opnemen met Ruben de Weerd op het telefoonnummer 06 - 81 01 43 08 of per e-mail via r.deweerd@eminentgroep.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Projectmonteur Koudetechniek Eminent Groep 13-05-2024

Andere vacatures