Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Legal & Claims Advisor

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Legal & Claims Advisor in Paterswolde? Seatrade Groningen B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Legal Counsel is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 20-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Legal Counsel
Branche Maritiem
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 3150
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 17
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Legal & Claims Advisor? Je kunt contact opnemen met Iris Tuinder op het telefoonnummer 31505215303 of per e-mail via hr@seatrade.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Legal & Claims Advisor Seatrade Groningen B.V. 22-05-2024

Andere vacatures