Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Consulent WMO

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Consulent WMO in Paterswolde? Matchpartner is dan naar jou op zoek. De vacature van Consulent Wmo is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Consulent Wmo
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Interim
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 4500
Uren p/w 20 – 31
Aantal sollicitanten 18
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Consulent WMO? Je kunt contact opnemen met Jip van Groningen Jip van Groningen op het telefoonnummer 31643629080 of per e-mail via jip@matchpartner.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Consulent WMO Matchpartner 24-05-2024

Andere vacatures