Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Leerkracht in opleiding Groningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Leerkracht in opleiding Groningen in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Leerkracht Montessorionderwijs is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Leerkracht Montessorionderwijs
Branche Onderwijs/Opleiding
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3301 – 5030
Uren p/w 0 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Leerkracht in opleiding Groningen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 657390160 of per e-mail via sascha.blok@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Leerkracht in opleiding Groningen Maandag 24-05-2024

Andere vacatures