Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Ervaren recruiter Groningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Ervaren recruiter Groningen in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Recruiter is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Recruiter
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2800 – 3400
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Ervaren recruiter Groningen? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via iris.nieuwhof@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Ervaren recruiter Groningen Maandag 22-05-2024

Andere vacatures