Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Klantenservice medewerker overheid

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Klantenservice medewerker overheid in Paterswolde? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Medewerker Klantenservice is beschikbaar per 21-05-2024 tot en met 19-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Medewerker Klantenservice
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 16 – 16
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Klantenservice medewerker overheid? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 650018735 of per e-mail via belastingdienstgroningen@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Klantenservice medewerker overheid Driessen 21-05-2024

Andere vacatures