Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Heftruckchauffeur Groningen Stad

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Heftruckchauffeur Groningen Stad in Paterswolde? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Logistiek Medewerker Heftruck is beschikbaar per 02-05-2024 tot en met 01-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Logistiek Medewerker Heftruck
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 14
Uren p/w 34 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Heftruckchauffeur Groningen Stad? Je kunt contact opnemen met Jetze van der Goot Jetze van der Goot op het telefoonnummer 31626141035 of per e-mail via jetzevandergoot@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Heftruckchauffeur Groningen Stad WerkTalent 02-05-2024

Andere vacatures