Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Combi Chauffeur volume transport CE

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Combi Chauffeur volume transport CE in Paterswolde? 24/7 Drive is dan naar jou op zoek. De vacature van Chauffeur Exceptioneel Transport is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 06-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Chauffeur Exceptioneel Transport
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Combi Chauffeur volume transport CE? Je kunt contact opnemen met - 24/7 drive Roosendaal op het telefoonnummer 31113648200 of per e-mail via roosendaal@247drive.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Combi Chauffeur volume transport CE 24/7 Drive 07-05-2024

Andere vacatures