Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Inpakker

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Inpakker in Paterswolde? UBN Uitzendbureau is dan naar jou op zoek. De vacature van Inpakker is beschikbaar per 07-06-2024 tot en met 07-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inpakker
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Inpakker? Je kunt contact opnemen met Niels Colmer op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via nielscolmer@ubnuitzendbureau.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Inpakker UBN Uitzendbureau 07-06-2024

Andere vacatures