Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Controleleider Groningen MKB

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Controleleider Groningen MKB in Paterswolde? WR.nl Solliciteren is dan naar jou op zoek. De vacature van Assistent Accountant Mkb is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Assistent Accountant Mkb
Branche Accountancy
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3500 – 6500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Controleleider Groningen MKB ? Je kunt contact opnemen met Arjan Sterkenburg op het telefoonnummer 06-55883784 of per e-mail via arjan@wr.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Controleleider Groningen MKB WR.nl Solliciteren 07-05-2024

Andere vacatures