Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Financieel medewerker

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Financieel medewerker in Paterswolde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Financieel Medewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Financieel Medewerker
Branche Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 5000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Financieel medewerker? Je kunt contact opnemen met Iris Mekking & Casper Raymakers Iris Mekking & Casper Raymakers op het telefoonnummer 050 3663925 of per e-mail via groningen@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Financieel medewerker Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures