Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Beleidsadviseur Jeugd

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Beleidsadviseur Jeugd in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Beleidsadviseur Jeugd is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Beleidsadviseur Jeugd
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3953 – 5830
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Beleidsadviseur Jeugd? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer #ERROR! of per e-mail via paidjah.davidsondescelles@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Beleidsadviseur Jeugd Maandag 16-05-2024

Andere vacatures