Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Arbeidsdeskundige (in opleiding)

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Arbeidsdeskundige (in opleiding) in Paterswolde? FYGI BV is dan naar jou op zoek. De vacature van onbekend is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel onbekend
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5800 – 5800
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten 11
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Arbeidsdeskundige (in opleiding)? Je kunt contact opnemen met Marissa Cornelissen op het telefoonnummer 628685439 of per e-mail via marissa.cornelissen@fygi.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Arbeidsdeskundige (in opleiding) FYGI BV 16-05-2024

Andere vacatures