Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature accountmanager product development Noord

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als accountmanager product development Noord in Paterswolde? Brunel Nederland B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager Technische Product is beschikbaar per 23-05-2024 tot en met 22-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager Technische Product
Branche Reclame/PR/Communicatie
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van accountmanager product development Noord? Je kunt contact opnemen met - Brunel Eindhoven op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via b.peek@brunel.net. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. accountmanager product development Noord Brunel Nederland B.V. 23-05-2024

Andere vacatures