Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Accountmanager Kraanmachinisten

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Accountmanager Kraanmachinisten in Paterswolde? Olympia is dan naar jou op zoek. De vacature van Accountmanager is beschikbaar per 22-05-2024 tot en met 21-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Accountmanager
Branche Techniek
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 4000 – 4000
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 3
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Accountmanager Kraanmachinisten? Je kunt contact opnemen met Corne Mulder Corne Mulder op het telefoonnummer 31612345678 of per e-mail via c.mulder@werk.olympia.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Accountmanager Kraanmachinisten Olympia 22-05-2024

Andere vacatures