Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zorghulp, ADL assistent Groningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zorghulp, ADL assistent Groningen in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Zorghulp is beschikbaar per 29-05-2024 tot en met 28-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Zorghulp
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 19 – 19
Uren p/w 25 – 25
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zorghulp, ADL assistent Groningen? Je kunt contact opnemen met Sjoerd Vissers Sjoerd Vissers op het telefoonnummer 06 51 93 82 14 of per e-mail via fokuswonen@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Zorghulp, ADL assistent Groningen Randstad 29-05-2024

Andere vacatures