Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Zomerkracht

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Zomerkracht in Paterswolde? Tempo-Team is dan naar jou op zoek. De vacature van Winkelmedewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van Lagere school. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Winkelmedewerker
Branche Handel/Groothandel
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau Lagere school
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 15 – 15
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Zomerkracht? Je kunt contact opnemen met Iris Mekking & Casper Raymakers Iris Mekking & Casper Raymakers op het telefoonnummer 050 3663925 of per e-mail via groningen@tempo-team.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Zomerkracht Tempo-Team 27-05-2024

Andere vacatures