Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werkplekbeheerder

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkplekbeheerder in Paterswolde? Brunel Nederland B.V. is dan naar jou op zoek. De vacature van Werkplekbeheerder is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 23-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Werkplekbeheerder
Branche ICT
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 7
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkplekbeheerder? Je kunt contact opnemen met - Brunel Groningen op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via l.cisse@brunel.net. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Werkplekbeheerder Brunel Nederland B.V. 24-05-2024

Andere vacatures