Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werkbegeleider groen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkbegeleider groen in Paterswolde? Driessen is dan naar jou op zoek. De vacature van Activiteitenbegeleider is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Activiteitenbegeleider
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 2666 – 3784
Uren p/w 16 – 24
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkbegeleider groen? Je kunt contact opnemen met - Driessen Helmond Flexcenter op het telefoonnummer 050-2070011 of per e-mail via groningen@driessen.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Werkbegeleider groen Driessen 31-05-2024

Andere vacatures