Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vrachtwagenchauffeur Bidfood Groningen

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vrachtwagenchauffeur Bidfood Groningen in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Vrachtwagenchauffeur Buitenland is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van VMBO/MAVO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vrachtwagenchauffeur Buitenland
Branche Transport/Opslag/Distributie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau VMBO/MAVO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 17 – 17
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vrachtwagenchauffeur Bidfood Groningen? Je kunt contact opnemen met Harmen Sanders Harmen Sanders op het telefoonnummer 683137420 of per e-mail via harmen.sanders@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Vrachtwagenchauffeur Bidfood Groningen Randstad 27-05-2024

Andere vacatures