Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Verpleegkundig Specialist GGZ

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Verpleegkundig Specialist GGZ in Paterswolde? Maandag is dan naar jou op zoek. De vacature van Verpleegkundig Specialist Ggz is beschikbaar per 16-05-2024 tot en met 15-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Verpleegkundig Specialist Ggz
Branche Gezondheidszorg/Welzijn
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3000 – 6500
Uren p/w 8 – 36
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Verpleegkundig Specialist GGZ? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer 31651314303 of per e-mail via calista.vananken@maandag.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Verpleegkundig Specialist GGZ Maandag 16-05-2024

Andere vacatures