Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vacature Vakantiekracht operator

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Vakantiekracht operator in Paterswolde? Pro Industry is dan naar jou op zoek. De vacature van Operator Inpak is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 06-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van LBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Operator Inpak
Branche Industrie
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau LBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2725 – 2850
Uren p/w 40 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Vakantiekracht operator? Je kunt contact opnemen met onbekend onbekend op het telefoonnummer onbekend of per e-mail via wesley.hundscheid@pro-industry.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Vakantiekracht operator Pro Industry 07-05-2024

Andere vacatures