Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Traineeship Inkomensconsulent & Schuldhulpverlening

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Traineeship Inkomensconsulent & Schuldhulpverlening in Paterswolde? Wyzer is dan naar jou op zoek. De vacature van Inkomensconsulent is beschikbaar per 31-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Inkomensconsulent
Branche Overheid/Non-profit
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 0 – 0
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 5
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Traineeship Inkomensconsulent & Schuldhulpverlening? Je kunt contact opnemen met Sabine Wisse op het telefoonnummer 634568354 of per e-mail via sabine.wisse@wyzer.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Traineeship Inkomensconsulent & Schuldhulpverlening Wyzer 31-05-2024

Andere vacatures