Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Traineeship Customer Sales Support

Redactie PaterswoldeOnline.nl

De redactie van PaterswoldeOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Paterswolde aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Traineeship Customer Sales Support in Paterswolde? Randstad is dan naar jou op zoek. De vacature van Sales Support Medewerker is beschikbaar per 27-05-2024 tot en met 26-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Geen ervaring zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Sales Support Medewerker
Branche Advies/Consultancy
Functieniveau Geen ervaring
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Tijdelijk
Salarisindicatie (indien bekend) 13 – 13
Uren p/w 32 – 32
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Traineeship Customer Sales Support? Je kunt contact opnemen met Christina en Miranda Christina en Miranda op het telefoonnummer Christina en Miranda of per e-mail via klantcontact.noordoost@nl.randstad.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures paterswolde
  2. Traineeship Customer Sales Support Randstad 27-05-2024

Andere vacatures